Training op maat

Estana kan verschillende vaardigheidstrainingen op maat verzorgen voor uw bedrijf, vereniging of businessclub. Bijvoorbeeld over feedback geven, timemanagement, onderhandelen, omgaan met stress, grenzen stellen of algemene communicatieve vaardigheden. Mijn trainingen kenmerken zich door:

- professionaliteit;

- veilige omgeving met veel individuele aandacht voor de deelnemers;

- enthousiasme;

- trainingsduur die aansluit bij de behoefte van de klant.

Afhankelijk van de groep en het thema werk ik samen met verschillende co-trainers en professionele trainingsacteurs.

Indien u zich afvraagt wat Estana voor u kunt betekenen, kunt u altijd contact opnemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Intervisie

In onze steeds complexere kennismaatschappij is een goede intervisie onontbeerlijk. Bij intervisie komen vakgenoten samen om te reflecteren op hun werk en casus te bespreken. Dit met het doel om het eigen functioneren te toetsen en verbeteren. Estana begeleidt dit proces, zodat de deelnemers een maximale focus kunnen hebben op het eigen leerproces. Onze bijdrage:

- structuur bieden

- optimaliseren voorwaarden leerproces

- bewaken groepsproces, zodat een veilige omgeving gewaarborgd is.

Hoewel afwisseling in werkvormen soms prettig en nodig kan zijn, is de intervisie die wij begeleiden voornamelijk gebaseerd op de beproefde incidentmethode.

Open inschrijving trainingen

Estana organiseert regelmatig korte trainingen of lezingen op basis van open inschrijving. Door de kleine groepen en vele oefeningen is er veel aandacht voor uw individuele situatie. De workshops zijn een mix van effectieve trainingstechnieken en andere creatieve en ontspanningsoefeningen. Zo wordt u zich niet alleen bewust van uw gedrag, maar heeft u aan het einde van de workshop ook handvatten voor persoonlijke groei.

Klik hier voor meer informatie,