Timemanagement

Weet u niet meer waar u de tijd vandaan moet halen om alles te doen wat u moet doen? Stelt u alles uit tot het laatste moment? Bent u aan het einde van de dag door de vele onderbrekingen niet toegekomen aan wat u eigenlijk wilde doen? Dan is deze training wellicht iets voor u. Tijdens deze training leert u hoe u uw doelen en prioriteiten helder krijgt. Door middel van oefeningen met het richten van uw aandacht leert u zich beter aan uw eigen werkschema te houden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit uw concentratie verbetert en stress vermindert.

Programma:

- Doelen en prioriteiten stellen

- Organiseren en structureren

- Aandacht richten

Duur

Afhankelijk van uw wensen kan de duur worden aangepast, gemiddeld duurt de training 3 uur.

Hoe werkt de aanmelding?

Wanneer u een groep van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers heeft, kunt u een afspraak met mij maken voor een training. Het kan zijn dat dit voor een organisatie is, maar dit hoeft niet. Particulieren zijn meer dan welkom, het enige wat u hoeft te doen is een groep bij elkaar vinden. Zo kunnen de kosten verdeeld worden en kunt u voor relatief lage kosten toch de training volgen.

Kosten

Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de training. Gemiddeld zult u per persoon tussen de 35 en de 75 euro kwijt zijn.

Kosten zijn inclusief, materialen, drankjes en BTW.

Data

Data worden met u in overleg afgestemd. Dit is ook in de avond of het weekend mogelijk.

Aanmelden

U kunt hier contact opnemen voor een aanbod op maat.