drs. Sigrid Klop is afgestudeerd als Gezondheidswetenschapper aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar studie heeft zij in de zakelijke dienstverlening gewerkt. Zij trad daarin op als procesbegeleider van (internationale) commissies op het gebied van medische technologie. Bovendien gaf zij gastcolleges aan de Universiteit van Utrecht, faculteit Farmacie, en was voorzitter van de ondernemingsraad. Vervolgens werd zij uitgever van educatieve producten op het gebied van kwaliteit en zorg.

Daarna heeft zij als productmanager gewerkt voor een medisch technologisch bedrijf. Uiteindelijk ging zij werken bij een groot topklinisch ziekenhuis. Daarbij deed zij veel ervaring op als intern adviseur, projectleider en accountmanager. Zij heeft in haar loopbaan leiding gegeven aan verschillende teams. Op het moment werkt zij als coördinator medische (vervolg)opleidingen. Daarin geeft zij sociale vaardigheidstrainingen, begeleidt medisch specialisten in het verbeteren van arts-patiënt communicatie en coördineert een intern bureau voor coaching. Sigrid heeft een praktijkopleiding tot professioneel coach afgerond en volgt voor verdieping van haar training en coaching een wetenschappelijke studie tot psycholoog. Momenteel volgt zij een opleiding tot EMDR therapeut.

Het geven van trainingen of individuele begeleiding van medewerkers vond ik zo'n leuk onderdeel van mijn functie, dat ik mij hierin verder wilde professionaliseren. Daarom ben ik naast mijn werk een tweede universitaire studie in de psychologie begonnen en heb ik een praktijkopleiding tot professioneel coach gevolgd. Anderen begeleiden in persoonlijke ontwikkeling wil ook zeggen jezelf continue blijven ontwikkelen.

Belangrijke waarden: professionaliteit, humor, daadkracht en vertrouwen. Ik geloof oprecht dat aan elk gedrag een positieve intentie ten grondslag ligt.

Verder geloof ik in creativiteit in het vinden van antwoorden op vragen waarbij we het moeilijk vinden tot een beslissing te komen. Ik fotografeer zelf en gebruik waar toepasbaar ook creatieve technieken tijdens zowel individuele coaching als workshops. Voor mijn fotowebsite klik hier