De Studio van Estana is gespecialiseerd in het fotograferen van architectuur en in productfotografie. Een bijzondere specialisatie is het fotograferen van kunstwerken. Bijvoorbeeld voor een portfolio, expositie of om op te nemen op een website of om beelden te koop aan te bieden.

Het fotograferen van kunst is een vak apart. Het werk en de kleuren moeten immers zo goed mogelijk tot hun recht komen en de reproductiefoto moet ook alle details goed in beeld brengen. Daarom doe ik de bewerking vaak al op de locatie, zodat de kunstenaar ter plekke kan beoordelen of het resultaat naar wens is.

Tarief

Voor het fotograferen van kunst rekent Estana 200,-- Euro per dagdeel, exclusief BTW en eventuele reiskosten. Het aantal kunstwerken dat gefotografeerd kan worden per dagdeel is afhankelijk van het formaat en soort werk. Neem voor een indicatie gerust eens vrijblijvend contact op.

Deze sculpturen en het schilderij fotografeerde ik in opdracht van een Schiedamse beeldend kunstenaar voor een expositie in het Jenevermuseum in Schiedam.

De studio van Estana wordt verder voornamelijk gebruikt voor stockfotografie. De beelden die gemaakt worden in Studio en Atelier Estana zijn op een aantal wereldwijde stockbureaus te koop. Een enkele keer gebruik ik de studio ook voor portretfotografie.

Tenslotte fotografeer ik ook op aanvraag interieurs, meestal voor de verkoop van een huis.

Om gebruik te maken van mijn fotografische diensten kunt u contact opnemen. Op basis van uw vraag en situatie, kan ik dan een passend aanbod doen.